Чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння / фото dp.npu.gov.ua

У Дніпрі чоловік вийшов на вулицю із гранатою без чеки та погрожував усіх підірвати. На такий вчинок чоловік пішов після сварки із дружиною. Хулігана затримали правоохоронці. Про це повідомляє прес-служба місцевої поліції.

Інцидент стався вчора, 12 червня, пообіді по вул. Гуртовій. Як зауважили в поліції, чоловік перебував у стані алкогольного сп'яніння.

На місце події прибули правоохоронці та намагались вести перемовини з хуліганом, які тривали близько 1,5 годин, після чого хуліган віддав правоохоронцям небезпечний боєприпас. Гранату одразу ж передали вибухотехнікам для знешкодження.

Відео дня

Читайте такожУ поліції розповіли подробиці вибуху у житловому будинку під Києвом

"43-річного чоловіка затримали та доставили до відділення поліції. Виявилося, що у 90-х роках чоловік вже був раніше судимим за вбивство", - зазначається у повідомленні.

Цього ж дня за місцем проживання затриманого було проведено обшук, в ході якого правоохоронці в сидінні мотоцикла виявили та вилучили ще одну гранату РГД-5 із запалом та два магазини до автомату Калашникова. За словами чоловіка, боєприпаси він знайшов тиждень тому на березі озера та зберігав для самооборони.

Підозрюваному загрожує відповідальність за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), що передбачає позбавлення волі строком від 3 до 7 років.