У Києві застрелили іноземця, столичні поліцейські встановлюють обставини вбивства. Про це повідомляє поліція Києва у Facebook.

Тіло 27-річного чоловіка із вогнепальними пораненнями знайшли у квартирі. Зараз на місці працює слідчо-оперативна група.

Відео дня

Правоохоронці опитали знайомих потерпілого, які розповіли: 27-річний громадянин іншої держави орендував квартиру у будинку на вулиці Голосіївський, а з учорашнього дня перестав виходити на зв'язок. Коли вони потрапили у помешкання, виявили чоловіка із вогнепальними пораненнями голови, грудної клітини та руки.

Читайте такожУ Харкові вбили іноземного студента

"Під час огляду квартири поліцейські вилучили сумку, де були предмети, схожі на автомат Калашникова, пістолети ТТ і Макарова та патрони до них. Ці речі вилучили та направили на експертизу", - зазначили у відомстві.

Зараз вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження за фактом умисного вбивства та з’ясовуються обставини події. 

Раніше у центрі Києва біля Золотих воріт зарізали чоловіка. Убитим біля Золотих воріт у Києві виявився голова спілки мігрантів України.