Поліції довелося застосувати силу і спецзасоби щодо активістів / Думська

У будівлі районного суду в смт. Ширяєве Одеської області виник конфлікт між представниками одеської організації "Україна - це ми" та членами організації "За світле майбутнє", повідомляє "Думська".

Як пише видання, представники організації "Україна - це ми" під керівництвом Віталія Голодка, а також деякі місцеві жителі прийшли до будівлі суду розібратися з суддею Сергієм Палієм, який, на їхню думку, виносить незаконні рішення.

Відео дня

Читайте такожУ Києві біля Ради авто збило поліцейського (відео)

У суду їх зустріли невідомі, які представилися членами організації "За світле майбутнє". Близько 10 хвилин між ними відбувалася суперечка, потім почалася бійка. Представникам "Україна - це ми" не давали пройти до суду. У результаті в хід пішли газові балончики, дві пляшки із запальною сумішшю, що полетіли в будівлю.

Читайте такожНа Житомирщині близько 100 залишених без землі селян блокували автодорогу (фото)

Поліцейські зуміли розняти протестувальників і запобігли пожежі в будівлі суду. Вони встали між сторонами живим ланцюгом. Протистояння триває.

При цьому поліції довелося застосувати силу і спецзасоби щодо активістів. Двох протестувальників затримали.

Нагадаємо, що перший раз активісти організації "Україна - це ми" намагалися впливати на суддю Палія 21 липня. А на початку червня активісти організації «Україна — це ми» пікетували Одеський апеляційний господарський суд. Протест переріс у бійку, під час якої були вибиті двері з бокового входу в будівлю суду.