Всіх травмованих госпіталізували / фото lvivski.in.ua

Аварія сталась вчора, 8 жовтня, близько 23 години на вулиці Шевченка, 418. Між Рясне-1 та Рясне-2 зіткнулись автомобіль «VW Vento» з автомобілем «Opel Corsa». Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди травмувались 4 особи. Про це повідомляють в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛОДА.

Також виникла проблема з доступом до водія автівки «VW Vento». Від удару машина деформувалась настільки, що визволяти водія довелось за допомогою рятувальників. Вони гідравлічними ножницями та бензорізом змогли дістались до чоловіка, він був живий.

Читайте такожУ Києві п'яний таксист влаштував перегони з копами й намагався з'їсти ключі від авто (фото, відео)

Відео дня

Всіх травмованих госпіталізували. У автівці «VW Vento» їхала сім’я: 38-річний чоловік отримав струс мозку. Його 37-річна дружина також отримала струс мозку, їхня 7-річна донька отримала відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, перелом кісток лицевої ділянки черепа, тупу травму живота та пароорбітальну гематому зліва. 24-річна жінка, яка перебувала за кермом автівки «Opel Corsa», отримала забій коліна. Наразі правоохоронці встановлюють причини події.