Ілюстрація / REUTERS

Корольовський районний суд Житомира взяв під варту з правом внесення застави чотирьох підозрюваних в налагодженні міжрегіонального каналу постачання наркосировини.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Житомирської області, відповідне рішення було ухвалене судом 3 листопада.

Читайте такожНа Миколаївщині вилучили партію марихуани вартістю 1,3 мільйона гривень (фото)

Відео дня

«Слідчий відділ прокуратури Житомирської області продовжує розслідування кримінального провадження за фактом незаконного збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненого за попередньою змовою групою осіб, серед яких – колишній начальник ВБНОН Житомирського міськвідділу УМВС України в Житомирській області», - сказано у повідомленні.

Зазначається, що в ході досудового розслідування чотирьом особам повідомлено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України. Зокрема, екс-керівнику правоохоронного підрозділу та одному з учасників групи визначено грошову заставу у розмірі 500 тис. грн, іншим двом підозрюваним – у розмірі 128 тис. грн та 100 тис. грн.

Як повідомляв УНІАН, на початку листопада у Житомирі затримали групу наркоділків, організовану екс-правоохоронцем.

Слідчі прокуратури області спільно із правоохоронцями у ході досудового розслідування зазначеного кримінального провадження провели санкціоновані обшуки у м. Житомир та Львівській області, під час яких вилучено майже 60 кілограмів макової соломки, 500 мл ангідриду, 200 мл опію, марихуану, амфетамін, пігулки «Сонат», 2 тисячі медичних шприців та приладдя для виготовлення наркотичних засобів.

Також було вилучено виручку від збуту наркотиків: 70 тис. грн, 25 тис. доларів, 500 євро. Вартість виявлених наркотичних засобів за цінами «чорного ринку» складає понад 350 тис. грн.