PMG.ua

На Львівщині під час руху перекинувся бензовоз із напівпричепом, що призвело до витоку пального та ускладнення руху транспорту на ділянці дороги, де сталася аварія.

Як повідомили УНІАН у департаменті цивільного захисту Львівської ОДА, дорожньо-транспортна пригода сталася сьогодні, 19 листопада, о 00.29 на міжнародній трасі Київ-Чоп у селі Малі Підліски Жовківського району.

Читайте такожУ Києві сталася масштабна ДТП - утворився величезний затор (фоторепортаж)

Відео дня

«63-річний водій бензовоза з напівпричепом Renault Premium (автомобіль належить ТзОВ «Торгова фірма «Кременчукнафтопродукт») на повороті дороги не впорався з керуванням та допустив перекидання цистерни. Внаслідок цього відбувся витік пального з заправних горловин цистерни на проїжджу частину», - йдеться у повідмленні.

На місці працюють підрозділи ДСНС. З метою недопущення загорання місця виливу пального рятувальники засипали піскосумішшю та створили пінну подушку. Проводиться відкачка залишків пального з цистерни в проміжну ємність.

Зазначається, що внаслідок ДТП травмованих і загиблих немає. Рух на даній ділянці дороги регулюється працівниками поліції.

Причини події, сума збитків та кількість пального, яке потрапило у грунт та на дорогу, з'ясовуються. Проводиться дослідча перевірка.

Як повідомляв УНІАН, у Харкові в результаті зіткнення автобуса і іномарки загинув чоловік, ще 5 постраждали.