Зловмисник викрав авто і влаштував на ньому аварію / фото патрульна поліція Одеської області

Сьогодні в Одесі зловмисник на викраденому авто намагався втекти від поліцейських і зіткнувся з маршрутним автобусом, постраждала жінка-пасажир.

Як повідомили журналістам в Управлінні патрульної поліції в Одеській області, близько 7:00 інспектори отримали виклик про те, що невідомий, застосувавши фізичну силу, викрав автомобіль BMW.

Читайте такожНа Одещині жінка впала у 8-метровий колодязь й вижила"Заявник повідомив, що в центрі міста - на перетині вулиць Грецької та Рішельєвської, невідомий сів у салон авто, під загрозою застосування фізичної сили заволодів автомобілем і поїхав на ньому по Рішельєвській у напрямку залізничного вокзалу», - розповіли в управлінні.

Відео дня

На перетині вулиць Рішельєвської та Пантелеймонівської інспектори помітили BMW, який рухався на великій швидкості в напрямку залізничного вокзалу.

На вимоги зупинитися водій не реагував і продовжував мчати вул. Середньофонтанською. Навпроти будинку №30 на вказаній вулиці іномарка зіткнулася з пасажирським автобусом.

Як зазначається, в результаті аварії постраждала пасажирка автобуса, вона доставлена до лікарні.

Встановлено особу 35-річного чоловіка, який керував BMW. За даними патрульних, він також отримав травми й доставлений у лікарню.

На місці події працюють слідчі.

Вас також можуть зацікавити новини: