Зловмисник заявив, що його неможливо вбити / фото Управління патрульної поліції Одеської області

В Одесі затримано водія в стані наркотичного сп'яніння, який скоїв за ранок кілька ДТП з потерпілими.

Як повідомили журналістам у прес-службі управління патрульної поліції в Одеській області, сьогодні, близько 7.00, в Приморському районі міста сталися дорожні пригоди за участю службових автомобілів.

Зокрема, на перетині вулиці Канатної і Італійського бульвару екіпаж патрульної поліції здійснював регулювання дорожнього руху, у зв'язку з проведенням ремонтних робіт. Поруч з їх автомобілем Toyota Prius було спеціально встановлено металеву огорожу.

В цей час водій автомобіля Subaru Forester "зніс" огорожу і врізався в патрульну машину, а потім продовжив рух по Канатній.

Відзначається, що інспектори негайно передали орієнтування на затримання Subaru і розпочали переслідування.

Після цього інший екіпаж, який рухався з включеними спецсигналами на допомогу колегам, потрапив в аварію (зіткнувся з автомобілем Nissan) на вулиці Водопровідній.

"В даний час двоє поліцейських і пасажири автомобіля Nissan перебувають у лікарні", - розповіли в управлінні.

За даними прес-служби, автомобіль Subaru Forester був затриманий на вул. Фонтанська дорога.

"До затримання цей водій скоїв ще чотири ДТП, одна з яких з потерпілим ... Як з'ясувалося, 39-річний водій керував автомобілем з явними ознаками наркотичного сп'яніння, будь-які документи на транспортний засіб у нього відсутні", - повідомили у відомстві.

На місці затримання водія працює слідчо-оперативна група.

Також встановлюється його причетність до викрадення автомобіля.

Водночас, як повідомляють в соціальних мережах очевидці, автомобіль Subaru пересувався зі швидкістю близько 150 км/год. До затримання водій врізався в паркан Національного університету "Одеська юридична академія", розвернувся на 4-й станції Великого Фонтану і врізався в дерево біля Військової академії. При останньому зіткненні сталося загоряння авто, яке оперативно загасили.

На водія наділи кайданки. При цьому зловмисник виголосив своє ім'я (Володимир Гула) і повторював, що він - бог, "не вбиваємий" і зараз розірве кайданки. Водій також визнав, що брав амфетамін, який, як він вважає, наркотиком не є.

'Мене неможливо вбити': в Одесі водій-наркоман влаштував кілька ДТП (фото, відео)

Як повідомив УНІАН один з очевидців, вказаний чоловік нібито є власником одного з барів, розташованих у центрі Одеси.

У соціальних мережах були також оприлюднені відеозаписи деяких фрагментів пересування зловмисника і його затримання.