Чоловік переконався, що це труп, і закопав могилу / фото ua.depositphotos.com

Саратський районний суд Одеської області до умовного терміну покарання засудив чоловіка, який розрив могилу свого померлого начальника і розбив труну з тілом.

Про це сказано у вироку суду.

Фігурант - раніше судимий за крадіжку уродженець міста Татарбунари Одеської області.

Відео дня

Встановлено, що 6 серпня 2020 року приблизно о 22.00 він прийшов на кладовище, розташоване в Татарбунарах, біля автодороги Татарбунари-Арциз, де був похований його роботодавець. Будучи ображеним на покійного, він за допомогою лопати розкопав могилу і розбив кришку труни.

"Він переконався, що це труп, і закопав могилу. У труні біля голови покійного він залишив гумові рукавички, які одягав, коли розкопував могилу", - сказано в документі.

У суді зловмисник вину визнав повністю і розкаявся у скоєному. Він пояснив, що він працював за наймом у покійного, який загинув у липні 2020 року. Могилу він розкопав і розбив труну, щоб побачити обличчя покійного.

Читайте такожНа Вінниччині батько не хоче ховати немовля: труп вже тиждень лежить у хаті (відео)

Суд визнав найманого працівника винним в оскверненні могили і засудив до двох років в'язниці умовно. На фігуранта покладено низку обов'язків, у тому числі – пройти курс лікування від розладів психіки.

Як повідомляв УНІАН, в на Київщині невідомі перепоховали бабусю без згоди її родини.