Поліцейські вилучили з місця скоєння злочину зброю і направили на експертизу / фото ua.depositphotos.com

На Одещині поліція затримала чоловіка, який застрелив свою односельчанку. Він стверджує, що вистрілив у голову жінки, коли хвалився зброєю.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, подія сталася у Роздільнянському районі. Чоловік сам звернувся до правоохоронців.

"Це сталося 24 грудня о другій годині ночі за місцем мешкання 26-річного чоловіка. Він сам подзвонив до поліції і повідомив про те, що через власну необережність застрелив 22-річну знайому", - йдеться у повідомленні.

Відео дня

Поліцейськими попередньо встановлено, що підозрюваний запросив дівчину до себе в гості, а після вживання слабоалкогольних напоїв почав показувати мисливську рушницю і здійснив постріл, внаслідок якого гостя отримала вогнепальне поранення в голову. Від поранення, несумісного з життям, вона померла.

Фігуранта затримали в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. Поліцейські вилучили з місця скоєння злочину зброю і направили на експертизу.

Правоохоронці встановили, шо рушниця зареєстрована на вітчима затриманого, який наразі перебуває за кордоном. Наразі розпочато провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство) та встановлюються всі обставини події.

Інциденти в Одесі та області: останні новини

Як повідомляв УНІАН, в Одесі нещодавно викрили двох пропагандистів "руського миру". Вони публічно у громадських місцях закликали людей підтримати владу країни-агресора.

23 грудня ЗМІ повідомили, що НАБУ допитує мера Одеси Труханова. Журналісти УНІАН зверталися за коментарями до компетентних органів, але інформацію про допит Труханова не змогли ні підтвердити, ні спростувати. 

24 грудня на Одещині через порушення правил користування генератором отруїлися 9 співробітників однієї з організацій міста Овідіополь. П'ятеро постраждалих у стані середньої важкості були доправлені до лікарні. Решта після надання медичної допомоги на місці від госпіталізації відмовились.

Вас також можуть зацікавити новини: