Правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту / фото - depositphotos.com

На Закарпатті трагічно загинув 19-річний хлопець. Мешканця села Білки на Іршавщині знайшли мертвим у зашморгу. Друзі хлопця кажуть, що у нього було багато боргів.

Про це повідомляє видання "Закарпатський діалог".

10 листопада в урочищі Телятинець знайшли хлопця, який був у зашморзі. На місце інциденти викликали поліцію та медиків. Проте лікарі вже нічим не могли допомогти 19-річному парубку, їм залишалося лише констатувати його смерть.

Відео дня

Як повідомляє видання, загиблого звали Валерій. Друзі хлопця розповіли, що він був доволі замкнутою людиною. Окрім цього, загиблий нібито мав багато проблем. Він, за словами друзів, вживав наркотики та мав залежність. Також у нього були борги. Припускається, що ці проблеми й стали причиною самогубства.

Читайте такожУ Дніпрі в зачиненій квартирі знайшли зв'язане мотузками тіло (фото)У поліції відкрили кримінальне провадження за статтею про умисне вбивство з позначкою "самогубство". Нині правоохоронці з'ясовують усі обставини інциденту. 

Раніше УНІАН вже повідомляв, що під Києвом підліток стрибнув з мосту на лобове скло вантажівки. За попередньою інформацією, 16-річний хлопець напередодні посварився зі своїм вітчимом, а потім сказав мамі, що додому більше не повернеться.

Також Вас можуть зацікавити новини: