За кермом "Volkswagen Transporter" перебувала жінка на 33-му тижні вагітності / фото Нацполіція

Поліція Київщини з'ясовує обставини ДТП за участю вагітної багатодітної матері.

Як повідомляє відділ комунікації поліції Київської області, вчора о 21 годині медики повідомили до Білоцерківського районного управління поліції про дорожньо-транспортну пригоду, яка трапилась неподалік села Томилівка.

Група реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група, які прибули на місце, з'ясували, що ДТП трапилась за участі автомобілів "Volkswagen Golf" та "Volkswagen Transporter", за кермом якого "перебувала 31-річна жінка на 33-му тижні вагітності. Також в цій машині був з нею чоловік та четверо спільних малолітніх дітей віком від 3 до 7 років.

Відео дня

Водієм автомобіля "Volkswagen Golf" був 33-річний чоловік. Його госпіталізували "з поверхневими саднами верхніх кінцівок та правого колінного суглобу". В поліції зазначають, що також відразу після автопригоди 5-річного хлопчика з саднами і раною губи та матір, у якої виявили забій нижнього відділу грудної клітки, госпіталізували до лікарні.

Читайте такожВ Одесі п'яний співробітник СТО викрав автомобіль клієнтки й потрапив в ДТПСлідчі, які працювали на місці події, з'ясовують всі обставини та причини цієї дорожньо-транспортної пригоди.

"У слідчому відділі приймається рішення щодо визначення кваліфікації. В подальшому після отримання результатів стану потерпілих поліцейські приймуть остаточне рішення", - зазначають у відділі комунікації.

фото Нацполіція

Раніше повідомлялося, що у Туреччині перекинувся автобус з українськими туристами, постраждали від 30 до 49 людей. А у Чернігівській області чоловік незворушно переходив дорогу після того, як його ледь не збила автівка.

Вас також можуть зацікавити новини