Чоловік разом зі своїми друзями скинув тіло ще живої людини у воду / фото - depositphotos.com

На Сумщині знайшли повішеним чоловіка, який був підозрюваним у жорстокому вбивстві. Труп 33-річного жителя Глухівського району виявили в яблучному саду.

Про це повідомляє видання Глухов.info.

Так, в селі Уланово місцевий житель виявив в яблучному саду тіло чоловіка. Труп висів на дереві. Про моторошну знахідку мешканець Сумщини повідомив у поліцію. 

Відео дня

Правоохоронці прибули на місце інциденту і впізнали повішеного чоловіка. Ним виявився 33-річний місцевий житель, який був одним з фігурантів у жорстокому вбивстві. Чоловік був у розшуку.

Читайте такожНа Сумщині дитину на смерть засипало землеюНаприкінці жовтня в Есмані було скоєно вбивство - компанія чоловіків вживала алкоголь, в ході чого виникла сварка. Четверо з них почали бити свого знайомого. Потім вони вирішили приховати злочин. Чоловіки відвезли тіло ще живого потерпілого до озера, вони скинули його у воду і зникли.

Поліція затримала трьох підозрюваних, а четвертий зник. Тепер же його знайшли повішеним, весь цей час він був переховувався від правоохоронців.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на Полтавщині чоловіка засудили до довічного ув'язнення за жорстоке вбивство батьків. Він забив їх сокирою і спалив.

Також вас можуть зацікавити новини: