Пожежа виникла через помилку при використанні пічного опалення / фото zt.dsns.gov.ua

Сьогодні на Житомирщині під час гасіння пожежі в приватному будинку в дальній кімнаті виявлено тіла трьох дітей віком від 2 до 5 років. Про це повідомляє Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

О 13:32 за екстреним номером "101" надійшло повідомлення про пожежу в приватному житловому будинку в селі Вербівка Коростенського району, де проживає жінка з трьома дітьми.

Сказано, що на місце події було скоординовано два відділення рятувальників. "Керівник гасіння по прибуттю прийняв рішення викликати на допомогу працівників МПО с. Білокоровичі, а селяни ще викликали МПО с. Великий Дивлин", - зазначають в ДСНС.

Відео дня

Під час гасіння пожежі бійці ДСНС виявили в дальній кімнаті тіла трьох дітей. Також повідомляється, що їхня мати отримала опіки.

Пожежу локалізували о 14:04, а ліквідували о 15:00. Рятувальники зазначають, що вогнем знищено покрівлю будинку та частково перекриття, що впало всередину. "Ймовірно причина займання – порушення правил пожежної безпеки при експлуатації пічного опалення", - повідомляє ДСНС.

фото zt.dsns.gov.ua

Інші трагічні пожежі

Як повідомляв УНІАН, у січні 2023 року на Одещині, у селі Білине Подільського району внаслідок пожежі загинули чотири людини, серед яких троє маленьких дітей.

Головне управління Державної служби з надзвичайних ситуацій в Одеській області зазначало, що пожежу ліквідовано на загальній площі близько 80 кв. м. Внаслідок пожежі загинула мати 1991 року народження, двоє її дітей 2018 та 2019 років народження та племінник 2020 року народження.

Також постраждав чоловік 1991 року народження (батько), якого у тяжкому стані з отруєнням продуктами горіння госпіталізовано.

Вас також можуть зацікавити новини: