На прикордонників напали двоє чоловіків / фото Телеграм-канал Володимира Зеленського

Прикордонна служба Румунії затримала двох українців, яких підозрюють у нападі на прикордонника, повідомив журналіст Віталій Глагола.  

Зазначається, що йдеться про двох жителів Запоріжжя – 35-річного Андрія Боярка та 30-річного Романа Нежижима. Їх підозрюють у нападі на військовослужбовця ДПСУ у Рахівському районі. Наразі правоохоронні органи України готують матеріали для екстрадиції двох мешканців Запоріжжя з Румунії.

Напад на прикордонника на Закарпатті: що відомо

Раніше Віталій Глагола повідомив, що на Закарпатті двоє військовозобов'язаних чоловіків напали на прикордонника, відібрали в нього зброю і втекли в Румунію. Зазначалося, що коли працівник ДПСУ побачив порушників – він зробив кілька попереджувальних пострілів у повітря, однак чоловіки не зупинилися. Згодом вони п'ять разів вистрілили у військового, однак не влучили. Наразі триває розслідування.

Відео дня

Ухиляння від мобілізації в Україні: останні новини

Напередодні у прикордонній річці Тиса знову виявили тіло людини. Це вже 31-й випадок за час війни. Жодних документів при загиблому не знайшли, тож особу чоловіка ще доведеться встановити.

На думку учасника російсько-української війни Олексія Гетьмана, кількість ухилянтів, які не хочуть служити в Збройних силах України, не більша, ніж в інших країнах. Однак у соціумі вже є величезний психологічний розрив між тими, хто був на фронті, і людьми, які живуть у звичайний спосіб, і ця прірва поглиблюватиметься.

Вас також можуть зацікавити новини: