Темношкірий хлопець сказав, що в Києві його по обличчю вдарив таксист / фото flickr.com/waltstoneburner

Темношкірий хлопець, який підписаний в Instagram як robe_mood, поскаржився, що в неділю, 23 січня, в Києві водій однієї зі служб таксі вдарив його в обличчя після прохання.

Хлопець написав у соцмережі, що попросив таксиста увімкнути "Радіо Маямі", отримав відмову, а потім поставив питання, і водій скасував поїздку, сказав вийти з авто і різко вдарив його по обличчю.

За словами хлопця, після удару він пройшов до тями через кілька хвилин, і водія вже не було.

Відео дня
Темношкірий хлопець поскаржився, що в Києві його по обличчю вдарив таксист / фото instagram.com/robe_mood

"...я з друзями викликав собі таксі, ми сіли в машину, я попросив водія увімкнути "Радіо Маямі", він відмовився, і я запитав, "а що можна увімкнути?". Він запитав, чи я приколююсь, скасував поїздку і сказав нам вийти з машини. Після чого ми вийшли, він вийшов теж і різко вдарив мене по обличчю. Завіса. Отямився я через кілька хвилин...", – поділився robe_mood.

Темношкірий хлопець поділився, що в Києві його по обличчю вдарив таксист / фото instagram.com/robe_mood

Читайте такожВимагав "уявний" борговий мільйон доларів: у Києві затримано іноземця (фото)Хлопець також розкрив дані таксиста. Потерпілий повідомив, що водія звуть Ахмет, і він приїхав на авто Renault Logan.

Темношкірий хлопець поділився, що в столиці його по обличчю вдарив таксист / фото instagram.com/robe_mood

Нагадаємо, на початку вересня 2021 року журналісти дізналися, що в Києві біля готелю "Президент" таксист штовхнув і вдарив одну з італійок-пасажирок похилого віку. Після удару з пасажирки злетіли окуляри, і водій почав їх "забивати" ногами.

Очевидиця стверджувала, що після інциденту іноземки були налякані й швидко зайшли в готель, а охоронець вдав, що нічого не сталося.

Вас також можуть зацікавити новини: