На затриманого склали адмінпротокол про дрібне хуліганство / novosti-n.org

Депутата від «Опозиційної платформи – За життя» закидали сирими яйцями у сесійній залі Миколаївської облради під час брифінгу про необхідність проведення місцевих виборів в ОРДЛО.

Про це повідомляє місцеве видання Новости-N.

Читайте також"Схеми" оприлюднили відео підпалу редакційного автомобіляЯйця у місцевого депутата полетіли тоді, коли один з чоловіків почав звинувачувати ОПЗЖ в антиукраїнській позиції.

«Я вважаю, що такі люди не мають права представляти владу. Ну як так може бути», – сказав він. Коли ж депутат хотів закінчити брифінг, у нього полетіли яйця.

«Охрана, отмєна», – відповів інший учасник заходу, відійшовши від трибуни.

Журналісти зауважують, що сам чиновник не постраждав, однак стіни облради забруднили.

При цьому юнак, який жбурляв курячі яйця, заперечував, що він є представником Нацкорпусу. Проте на офіційному сайті НК його приналежність до політичної сили підтвердили.

«Представники «Національного Корпусу» нагадали, що «ОПЗЖ» активно лобіює проросійську політику на території України. Такі особи як Штепа, котра йде кандидатом на пост міського голови від “ОПЗЖ”, взагалі повинні нести кримінальну відповідальність. Після цього хлопці вирішили достроково завершити зібрання і почали жбурляти яйцями в опо-спікерів», – пояснили свою позицію у партії.

Самого ж хлопця, який кидався яйцями, затримали. У Нацполіції Миколаївської області заявили, що проти 19-річного мешканця Миколаєва склали адмінпротокол за статтею про дрібне хуліганство, попри те, що організатори заходу відмовилися писати заяву.

Раніше у передвиборчій рекламі «Опозиційної платформи – За життя», розміщеній у Дніпрі, з’явилися написи про «дніпровський референдум». Активісти Нацкорпусу їх заклеїли.