За декілька хвилин патрульні побачили ймовірного правопорушника, схожого за описом / Патрульна поліція Тернопільщини

У Тернополі правоохоронці затримали збоченця, який регулярно в парку наближався до малолітніх дівчат і знімав перед ними спідню білизну.

Як повідомили УНІАН в прес-службі патрульної поліції Тернопільської області, сьогодні, 16 липня близько 15 год на лінію «102» звернулась жінка та повідомила про громадянина, який в парку Національного відродження зачіпає молодих дівчат та оголює перед ними свій статевий орган.

Читайте такожЗамовників стрілянини у Броварах досі не встановлено – Венедіктова

Відео дня

Інспектори негайно прибули за вказаною адресою, де на них чекала заявниця. Жінка описала зовнішність чоловіка та додала, що бачить його в парку вже не вперше. За її словами, чоловік оголюється і пропонує дівчатам непристойні речі.

За декілька хвилин патрульні побачили ймовірного правопорушника, схожого за описом. Чоловік при появі охоронців порядку спробував утекти, та інспектори його наздогнали. Чоловік перебував в стані сп’яніння та в агресивній формі почав переконувати патрульних, що має право обирати, як йому розважатись та проводити вільний час.

Інспектори відібрали пояснення та викликали на місце події слідчо-оперативну групу, яка уже з'ясовуватиме усі обставини події.

Як повідомляв УНІАН, у міжнародному аеропорту «Одеса» затримали співвласника готелю «Токіо Стар», що переховувався від слідства, в якому в серпні минулого року в результаті пожежі загинули 9 осіб.