В Одеській області при проведенні контрдиверсійних заходів важко поранений поліцейський, загинула дружина підозрюваного / фото Національної поліції

У Роздільнянському районі Одеської області при проведенні контрдиверсійних заходів важко поранений поліцейський, загинула дружина підозрюваного.

Про це повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції області.

Зазначається, що все сталося сьогодні в одному з населених пунктів біля кордону з невизнаним Придністров'ям, коли працівниками Служби безпеки України, Національної гвардії та Нацполіції проводилися контрдиверсійні бойові заходи з виявлення осіб, пов'язаних з криміналітетом і "русским миром".

Відео дня

Зокрема, при відпрацюванні однієї з адрес 73-річний власник будинку, побачивши, що до його двору наближаються представники спецслужб, вистрілив у поліцейського з гладкоствольної мисливської рушниці.

Надалі, під час затримання зловмисника, поранення отримала його дружина, яка до прибуття швидкої допомоги померла від крововтрати. Пораненого поліцейського доставили в лікарню і прооперували, він потребує значної кількості донорської крові.

Зловмисник, який почав стрілянину, затриманий у процесуальному порядку. На місці працюють слідчо-оперативна група та керівництво Головного управління Нацполіції в Одеській області.

Про подію поінформовано Державне бюро розслідувань. Вирішується питання про правову кваліфікацію.

Фото Національної поліції

Як повідомляв УНІАН, в Одесі за останню добу затримали трьох ймовірних пособників окупантів, в одного з чоловіків були підроблені прес-карти.

Вас також можуть зацікавити новини: