Пасажир напав на Анастасію Лугову в купе - поряд був її син / facebook.com/anastaisha.lygova

Пасажирка УЗ Анастасія Лугова, яку жорстоко побили в поїзді «Маріуполь – Київ» і намагалися зґвалтувати, досі перебуває в лікарні.

Про це йдеться в інтерв’ю Страна.ua.

Читайте такожУ Києві п'яний чоловік погрожує підірвати супермаркет - соцмережі (фото)

Відео дня

Журналістам вона розповіла, що через розбиту щелепу може їсти тільки рідку їжу.

«Після виписки буде довга реабілітація. Вона затягнеться на кілька років. Невролог сказав, що спершу треба буде лягати в лікарню на лікування раз на півроку, а раз у місяць МРТ», – пояснила Лугова.

У потерпілої струс мозку, тому треба стежити, щоб наслідки не проявилися потім. 

«Після того, як знімуть шини зі щелепи, треба буде ще лікувати зуби – шини кріпляться до ясен, вони окислюються – і зуби псуються. Ніс був скривлений, мені його оглянули й виправили тільки на третій день. Синці під очима в мене досі… через зламаний ніс», – додала жінка.

Напад у поїзді «Маріуполь-Київ»: що відомо

  • 31 липня в поліцію Києва надійшло повідомлення про те, що в одному з вагонів пасажирського потяга сполученням «Маріуполь - Київ» пасажир побив і намагався зґвалтувати жінку.
  • За словами потерпілої Анастасії Луговий, чоловік без верхнього одягу увірвався в її купе близько 03:00, у присутності її неповнолітнього сина почав завдавати ударів кулаками по обличчю і намагався вчинити дії сексуального характеру.
  • Потерпілій разом з дитиною вдалося втекти від зловмисника. Після прибуття поїзда на станцію залізничного вокзалу «Київ-Пасажирський» чоловіка затримали.
  • Зловмисником виявився раніше тричі судимий за викрадення, хуліганство та крадіжку Віталій Рудзько, уродженець Запоріжжя 1975 р.н. Йому повідомлено про підозру за ч. 1 ст. 153 (сексуальне насильство) і ч. 2 ст. 122 (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
  • 1 серпня Солом'янський райсуд Києва обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді утримання під вартою до 28 вересня без права виходу під заставу.