Поляков заявив, що його намагалися задушити / фото УНІАН

Поліція затримала одного з імовірних учасників нападу на народного депутата, члена групи "Партія "За майбутнє" Антона Полякова.

Як ідеться в повідомленні у Telegram-каналі Патрульної поліції Києва, патрульні, які слідкують за безпекою міста за допомогою камер, встановили маршрут автомобіля до Броварського проспекту, де водія Toyota зупинили.

"Попередньо, водій підтвердив патрульним, що зранку був учасником конфлікту з незнайомцем. Патрульні викликали на місце слідчо-оперативну групу Шевченківського управління поліції для з'ясування всіх обставин події", - йдеться в повідомленні.

Напад на нардепа Полякова у Києві: що сталося

  • Першим про інцидент повідомило видання "Обозреватель". Зазначалося, що о 5:00 2 вересня біля кафе "Джав" у Шевченківському районі Києва невідомі напали і побили народного депутата України Антона Полякова
  • За інформацією видання, дві людини завдали Полякову тілесні ушкодження, після чого поїхали на автомобілі Toyota. Поліція оголосила в місті операцію "Перехоплення", щоб затримати зловмисників.
  • У поліції повідомили перші деталі нападу на Полякова і заявили про відкриття справи за ч.1 ст. 125 (Умисне легке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Читайте також"Ми один одного не знаємо": нардеп Поляков розповів про нападників на нього

Хто такий Антон Поляков

  • Поляков потрапив до парламенту від Партії "Слуга народу", але 15 листопада 2019 року разом з колегою Ганною Скороход Антона Полякова виключили з фракції Слуга народу за "неголосування за законопроекти, за якими є спільне рішення фракції". 
  • 16 грудня 2019 року Поляков подав заяву про вихід з партії «Слуга народу».
  • Поляков є членом Комітету Верховної Ради з питань антикорупційної політики, головою підкомітету з питань додержання антикорупційного законодавства у сфері реформування оборонно-промислового комплексу.