Вночі на Житомирщині сталась трагедія / фото Нацполіція

Чоловіку, який сьогодні вночі застрелив з мисливської рушниці 7 людей на Житомирщині, повідомлено про підозру.

Про це йдеться в повідомленні прес-служби Офісу генерального прокурора.

"За процесуального керівництва прокуратури Житомирської області, слідчим управлінням ГУ Нацполіції в області орендарю ставка повідомлено про підозру у вчиненні умисного вбивства двох і більше осіб (п. 1. ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України). Наразі вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу у виді тримання під вартою", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожУ Кривому Розі дівчина випустила обойму пістолета в живіт прокурора

22 травня на березі ставка неподалік села Новоселиця Попільнянського району в орендаря водойми виник конфлікт з його знайомими, з якими він напередодні розпивав спиртні напої на тому ж місці. "Під час конфлікту підозрюваний з мисливської рушниці ІЖ-58 умисно протиправно заподіяв смерть 7 особам. Серед вбитих – колишні учасники Операції об’єднаних сил, військовослужбовці Нацгвардії та волонтери", - повідомили в прокуратурі.

Орендаря водойми було затримано у порядку ст. 208 КПК, з місця події вилучено мисливську рушницю. Причини конфлікту та обставини вчинення кримінального правопорушення встановлюються.

Як повідомляв УНІАН, серед жертв убивці з Попільнянського району Житомирщини – нацгвардійці та волонтери. Відкрили кримінальну справу за ч. 2 ст. 115 ККУ.

Трагедія сталася сьогодні, 22 травня, вночі неподалік водойми, що у селі Новоселиця Попільнянського району.

За попередніми даними, між власником ставу, місцевим жителем 1962 року народження і групою приїжджих виник конфлікт. Власник водойми з мисливської рушниці смертельно поранив 7 осіб.

Під час огляду місця події поліцейські вилучили 5 одиниць зброї. Встановлено, що вона зареєстрована та належить учасникам події.