На Харківщині п'яний СБУшник влаштував стрілянину в кафе / фото dbr.gov.ua

Слідчі Державного бюро розслідувань відкрили кримінальне провадження проти експерта СБУ, який п’яним у кафе пострілами з пістолета поранив чоловіка.

Як повідомляє прес-служба ДБР, інцидент стався на Харківщині.

За попередньою інформацією, 2 вересня близько 4 години ранку старший консультант-експерт СБУ, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння у кафе, здійснив три постріли з пістолета "ПМ-Т" для відстрілу гумових куль, внаслідок чого 30-річний громадянин отримав декілька кульових поранень.

Відео дня

Читайте такожУ Києві на Банковій затримали чоловіка з гранатою (відео)

Персонал закладу натиснув на тривожну кнопку та викликав поліцію, яка після виїзду на виклик за підслідністю передала справу ДБР. Тяжкість тілесних ушкоджень потерпілого наразі встановлюється.

Під час проведення огляду місця події у приміщенні розважального закладу було вилучено пістолет "ПМ-Т", два магазини, 13 набоїв з гумовими кулями та три гільзи від патрону.

фото dbr.gov.ua

Попередня кваліфікація злочину - хуліганство, вчинене із застосуванням зброї (ч. 4 ст. 296 Кримінального кодексу України). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.

Стрілянина в Україні: інші новини