Чоловіка, який влаштував стрілянину, затримали / фото hk.npu.gov.ua

Поліція розпочала розслідування стрілянини у селі Гусарівка Харківської області, яка сталася вчора ввечері і внаслідок якої двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення, один із яких помер у лікарні.

Як повідомили у відділі комунікації поліції Харківської області, за фактом стрілянини поліція відкрила два кримінальних провадження за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) та ч. 2 ст. 15, ч. 2 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Читайте такожВ Харкові легковик на смерть задавив немовля (фото)

Відео дня

Повідомлення про подію надійшло до відділення поліції 27 червня о 20:42. Правоохоронці встановили, що в селі Гусарівка неподалік кар'єру відпочивала компанія з 10 осіб з дітьми. З лісу вийшов невідомий і зробив кілька пострілів з невстановленої зброї у бік громадян.

Внаслідок стрілянини двоє чоловіків отримали вогнепальні поранення, їх доставили до лікарні, де один з них помер. На місці події працівники поліції затримали 53-річного жителя району. У чоловіка вилучили зброю. Зазначається, що, за попередніми даними, він перебував у стані алкогольного сп'яніння.

Вирішується питання про повідомлення чоловіку про підозру в скоєнні злочину та обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.