В Одесі сталася масова бійка / фото очевидця

В Одесі сталася масова бійка, під час якої поліцейський застосував зброю.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, інцидент стався вчора близько 23.00.

Попередньо встановлено, що на території житлового масиву «Райдужний» між групою місцевих жителів виник конфлікт через неправильно припаркований автомобіль. Сутичка переросла в бійку, яку з вікна своєї квартири побачив працівник одеської поліції, який проживає в цьому ж будинку.

Відео дня

Читайте також"Пора і кістки розім'яті": в одному з ресторанів під Києвом сталася масова бійка (відео)

Як зазначається, поліцейський вийшов на вулицю, щоб розняти конфліктуючих і припинити протиправні дії.

«У відповідь на спробу заспокоїти учасників бійки поліцейський отримав кілька ударів, від яких упав на землю. Невстановлений поки що громадянин розпилив сльозогінний газ. Щоб припинити правопорушення, працівник поліції кілька разів вистрілив вгору із зареєстрованого на своє ім'я пристрою для відстрілу ґумових куль», - повідомили в главку.

У результаті конфлікт було припинено. Згідно з результатами медичного огляду, працівник ГУНП був тверезий.

Слідчо-оперативна група, яка прибула за викликом, встановила й опитала учасників події. Правову кваліфікацію дій кожного з них буде дано в рамках кримінального провадження, яке розпочато за ч.2 ст.296 (хуліганство) Кримінального кодексу України.

Читайте такожВ магазині під Києвом чоловік побивши суперника палкою ковбаси (відео)

Крім того, керівництвом регіонального главку Нацполіціі призначено службове розслідування, яке визначить правомірність дій поліцейського, який застосував зброю.

Як повідомили УНІАН очевидці події, у бійці взяли участь близько 10 осіб. У результаті стрілянини люди не постраждали, у ряду чоловіків, які билися, були розбиті обличчя.