У Сваляві помер депутат, що постраждав під час вибухів у сільраді Керецьків / фото УНІАН

У Закарпатті помер один з постраждалих під час теракту в селищі Керецьки, де один з депутатів підірвав кілька гранат. 

"Сьогодні ввечері в лікарні Сваляви помер один із поранених після підриву трьох гранат в Керецьківській сільраді. Раніше йому ампутували ногу. Він був в реанімації у важкому стані. Мова йде про 55-річного депутата Пряділя Віктора Павловича із села Березники", – повідомив у своєму Телеграм закарпатський журналіст Віталій Глагола

Смерть одного із постраждалих підтверджують також джерела "Української правди" в правоохоронних органах. Ім’я померлого там не назвали, але також сказали, що у нього була ампутована нога та були інші важкі ушкодження органів.

Відео дня

Джерело УП зазначає, що із появою першого загиблого слідство буде змушене перекваліфікувати статтю, за якою ведеттся розслідування – на ч. 3 статті 238 (терористичний акт, що призвів до загибелі людини).

Теракт в Керецьківській сільраді

Як писав УНІАН, у п'ятницю, 15 грудня, у будівлі Керецьківської сільської ради Хустського району сталися вибухи. Під час засідання один з депутатів пожбурив в колег кілька бойових гранат

Поранення різного ступеню важкості отримали 26 осіб. За відомостями правоохоронців, шестеро постраждалих знаходилися у тяжкому стані, двоє - у критичному. Підривник теж вижив. 

За повідомленнями ЗМІ, депутат Сергій Батрин, що приніс гранати на сесію сільради, тривалий час конфліктував із головою сільради через бюджетні питання.

Вас також можуть зацікавити новини: