Стала відома важлива інформація щодо постраждалих унаслідок вибуху гранат у Закарпатській області / фото ua.depositphotos.com

Двоє потерпілих у результаті вибухів кількох гранат на сесії Керецьківської сільської ради Закарпатської області, які кинув депутат Сергій Батрин, перебувають у критичному стані.

Про це повідомив в.о. директора Свалявської міської лікарні Закарпатської області Олександр Фізер в сюжеті, який транслювався в ефірі телемарафону. Він зазначив, що один з постраждалих перенаправлений на лікування в Мукачево. "У лікарні знаходиться 20 пацієнтів. Шість з них у важкому стані, двоє - в критичному", - наголосив Фізер. За його словами, проведено ряд обстежень, операцій, і лікарі роблять все можливе, щоб хворі одужали.

"Травми різні - від пошкодження внутрішніх органів до пошкодження кінцівок. З шести кінцівок, які були під загрозою, п’ять врятували, а одну довелося забрати", - наголосив він.

Відео дня

Депутат підірвав гранату на Закарпатті - що вже повідомлялося

Як повідомляв УНІАН, 15 грудня в будівлі Керецьківської сільської ради Закарпатської області внаслідок підриву кількох гранат місцевим депутатом від партії "Слуга народу" Сергієм Батрином поранено 26 людей. Це сталося під час засіданні сесії сільради, де розглядався проект бюджету на 2024 рік.

У ЗМІ зазначали, що в депутата було протистояння з сільським головою, якого нібито раніше впіймали на хабарі, а на сесії обговорювалося, зокрема, виділенням сільському голові надбавки у 50% та щомісячної премії у 100% від окладу.

Правоохоронці розпочали розслідування інциденту за двома статтями Кримінального кодексу України - незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами та терористичний акт.

Голова Закарпатської ОВА Віктор Микита вчора відвідав травмованих у Свалявській районній лікарні. Він зазначив, що більшість поранень у постраждалих - середнього ступеня тяжкості, які не загрожують їхньому життю.

Вас також можуть зацікавити новини: