У Дніпрі в реанімації помер 12-річний підліток / фото УНІАН

У Дніпрі в реанімації обласної дитячої клінічної лікарні (ОДКЛ) помер 12-річний хлопчик, який близько двох тижнів тому випадково підпалив себе.

Про це повідомляє Інформатор з посиланням на слова директора ОДКБ Олексія Власова.

Зазначається, що потерпілий зі своїм товаришем виявили пакет з пляшкою. У ній знаходилася невідома горюча речовина. Вони вирішили заради інтересу підпалити рідину, вилили її на лавочку на вулиці та підпалили. У цей час пляшка відскочила на потерпілого. У нього полетіли бризки, які запалали. Хлопчика доставили в лікарню.

Відео дня

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 166-й Кримінальний кодекс України (злісне невиконання обов'язків по нагляду за дитиною або за особою, над якою встановлено опіку). Триває слідство, поліцейські встановлюють усі деталі.

Читайте такожВ Одесі вночі загорівся гуртожиток медуніверситету: евакуювали понад сто осіб (фото)Раніше повідомлялося, що після нещасного випадку дитину екстрено госпіталізували. Лікарі встановили, що у нього обгоріло 65% тіла:

«Обпалені і внутрішні органи. Є припущення, що школяр зробив це заради епічного відео в соціальних мережах, але все закінчилося трагічно».

Вас також можуть зацікавити новини