В результаті обшуків у гаражі одного із затриманих була виявлена нарколабораторія \ facebook.com/mvs.gov.ua

У Дніпропетровській області поліцейські припинили діяльність нарколабораторії з виготовлення метамфетаміну.

Читайте такожУ Тернополі затримали банду наркоторговців на чолі з власником спортклубу

Як повідомили УНІАН у Відділі комунікації поліції Дніпропетровської області, правоохоронці встановили особи двох чоловіків, які у гаражі обладнали лабораторію для виготовлення психотропної речовини.

Відео дня

Як з’ясувалося, обидва чоловіки раніше вже затримувалися за збут наркотиків. У квітні 2019 року були відкриті кримінальні провадження, в рамках яких поліцейські документували їх злочинну діяльність. За цей час були зібрані докази для притягнення зловмисників до кримінальної відповідальності. 15 травня правоохоронці провели ряд обшуків.

В результаті обшуків у гаражі одного із затриманих була виявлена нарколабораторія, зокрема, правоохоронці знайшли скляні колби різного об’єму, медичні шприци, фільтри, залишки порошкоподібної речовини, прекурсори, а також сліп-пакети з фасованим метамфетаміном та електронні ваги. За цінами «чорного» ринку вартість вилученого наркозасобу становить близько 30 тис. грн. Також під час обшуку в одного з чоловіків було виявлено стартовий пістолет калібру 8 мм з ознаками переробки. Вилучені речовини та предмети направлені на експертизу.

Після проведення експертизи буде прийнято рішення про відкриття кримінальних проваджень за статтями 307, 313, 263 Кримінального кодексу. Проводяться подальші заходи для встановлення всіх учасників злочинного угруповання та притягнення їх до кримінальної відповідальності.