У Харкові чоловік вбив власну мати / фото ua.depositphotos.com

У Харкові 33-річний чоловік вбив мати та тяжко поранив батька. Повідомлення про вчинення в Основ’янському районі міста домашнього насильства надійшло до поліції 29 травня. 

Як повідомляє відділ комунікації поліції Харківської області, прибувши за викликом, працівники патрульної поліції в тамбурі квартири виявили закривавлене тіло жінки без ознак життя. Крім того, у квартирі на підлозі лежав чоловік з чисельними пораненнями. Працівники поліції надали йому домедичну допомогу та викликали медиків.

Правоохоронці опитали сусідів та встановили, що до злочину може бути причетний їх син. Почався розшук підозрювано і незабаром 33-річного чоловіка виявили на території ринку в Слобідському районі – він біг без верхнього одягу, його руки були у крові.

Відео дня

"Під час сімейної сварки зловмисник кухонним ножем завдав потерпілим чисельні поранення. Знаряддя вбивства чоловік викинув у сміттєвий бак. Речові докази вилучено", – повідомляє поліція.

Чоловіка затримали. Відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Вбивства в Україні

У травні 2023 року трагічний інцидент стався в Одесі. Чоловік вбив кухлем прикуту до ліжка матір. Жахлива історія сталася в одній із багатоповерхівок у Київському районі міста.

На Чернігівщині жорстоко вбили родину з дитиною. Люди їхали купувати автомобіль у знайомого, тож мали при собі велику суму грошей. Вбивство спланував саме цей знайомий, залучивши до цього двох спільників.

У квітні 2021 року у Києві підліток зарізав батьків з братом та жив з тілами декілька днів. Тоді 16-літній юнак завдав власним батькам та 8-річному брату численних ножових поранень, від яких останні загинули на місці події.

Вас також можуть зацікавити новини: