У Харкові діти жили в страшних умовах / скріншот з відео

У Харкові неблагополучна родина харчувалася собаками. М'ясом тварин годували в тому числі і дітей.

Читайте такожВ Одесі неадкват розтрощив мечем декілька поверхів житлового будинку (фото)

Про це в Instagram повідомив харківський блогер Євген Зуб. За його словами, в квартирі проживають дворічний хлопчик і шестирічна дівчинка.

"Я чимало бачив ситуацій з дітьми. Але таке - вперше. У центрі міста, квартира повністю завалена сміттям, співробітники поліції ледве відкрили двері. Мама, бабуся, діти, 4 собаки какали та пісяли там, де живуть. На вулицю не виходили. Собак вбивали в квартирі та їли їх", - написав він.

Блогер опублікував відео з місця подій, на якому він спілкується з жителями квартири разом зі співробітниками поліції. За його словами, з дітьми все буде добре, їх взяли під опіку соціальні служби. Правоохоронці не змогли знайти в будинку жодних теплих речей для дітей, тож їх довелося загорнути в ковдру і передати медикам швидкої. 

У квартирі склалися абсолютно антисанітарні умови. Сусіди розповіли блогеру, що чимало разів викликали до неблагополучної родини поліцію. Але патрульні, які приїжджали на виклик, нібито відмовлялися заходити туди через сильний неприємний запах.

Більше новин на тему