Деталі інциденту з'ясовує поліція / фото Нацполіція

У Московському районі Харкова маленького хлопчика знайшли без свідомості на футбольному полі. Дитина знаходиться у важкому стані. 

Про це повідомляють у відділі комунікації поліції Харківської області.

Близько 18:00 до поліції повідомили про госпіталізацію 6-річної дитини до реанімаційного відділення медзакладу.

Відео дня

Лікар розповів, що по приїзду за викликом вони виявили на шкільному стадіоні по вулиці Академіка Павлова дитину без свідомості, поруч на землі лежали металеві футбольні ворота.

Читайте такожУ Тернополі дівчину-підлітка побили в парку: швидка завезла у травмпунктХлопчик у тяжкому стані знаходиться у Харківській міській клінічній лікарні швидкої та невідкладної медичної допомоги.

Усі обставини події з'ясовує слідчо-оперативна група. Слідчими відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 275 (порушення правил, що стосуються безпечного використання промислової продукції або безпечної експлуатації будівель і споруд) Кримінального кодексу України.

Максимальне покарання згідно з санкцією статті передбачає від 2 до 5 років тюремного ув'язнення, з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років.

Раніше повідомлялося, що у Харкові 4-річну дівчинку прив'язували до ліжка колготками у реанімації і не пускали батьків. Також поліція встановлює обставини падіння однорічної дівчинки з вікна третього поверху. Батьки залишили її зі знайомими.

Вас також можуть зацікавити новини