У Харкові наклала на себе руки 33-річна дочка кримінального авторитета, з'ясували журналісти / фото facebook.com / Головне управління Нацполіції в Київській області

В Основ'янському районі Харкова зірвалася з висоти й загинула 33-річна дочка затриманого відомого місцевого кримінального авторитета Михайла Гончаренка (прізвисько "Гончарик") – Євгенія К.

Дівчина загинула в суботу ввечері, 29 січня, пише Newsroom, посилаючись на відомості джерел у правоохоронних органах.

Журналісти дізналися, що про загибель дівчини в поліцію повідомив харків'янин Станіслав Я., у якого вона була в гостях. За його словами, дівчина викинулася з балкона, розташованого на п'ятому поверсі будинку за адресою вул. Гімназійна набережна, 4.

Відео дня

"...заявник розповів, що перед трагедією дівчина була у нього в гостях, випивала й знаходилася у пригніченому стані через свого батька, якого утримують під вартою в слідчому ізоляторі", – наголошується в матеріалі.

Читайте такожЗастрелився біля лікарні: у Києві чоловік вбив себе на ґанку медзакладу (фото)Джерела додали, що Станіслав Я. пішов у справах і залишив гостю одну в квартирі, а коли повернувся, побачив її висячою на балконі й намагався затягнути в житло, проте вона зірвалася з висоти.

Копи спілкувалися з матір'ю загиблої й дізналися, що дівчина була в депресії та не раз говорила про суїцид.

У прес-службі Головного управління Нацполіції в Харківській області Newsroom підтвердили відомості про загибель дівчини.

Батька загиблої підозрюють у вимаганні неіснуючого боргу у розмірі $250 тисяч від директора харківської компанії. Кримінальний авторитет був затриманий 17 січня під час передачі $150 тисяч. Дзержинський районний суд Харкова 19 січня вирішив відправити підозрюваного під варту.

Раніше стало відомо, що в Києві жінка хотіла стрибнути з 12-го поверху одного з будинків разом з трирічним сином на руках. До "спецоперації" з порятунку жінки залучали рятувальників та правоохоронців.

Вас також можуть зацікавити новини: