Вибух стався у покинутій будівлі / фото: Киев Оперативный Facebook

У Києві стався вибух на території недобудованої психіатричної лікарні на вулиці Кирилівській.

Про це рано вранці 30 липня повідомив "Київ оперативний", публікуючи фото з місця події.

Вибух стався близько 23-ї години, його було чутно у кількох районах міста.

Відео дня

"За попередньою інформацією, по цій недобудові гуляли хлопець із дівчиною. Дівчина вийшла на вулицю із цієї будівлі та в цей момент стався вибух. Без жодних шансів на життя - помер на місці. Кажуть, що хлопець сам себе підірвав. Чим саме - має встановити слідство", - йдеться в повідомленні.

Киев Оперативный Facebook

Про потужний вибух напередодні писали й жителі Києва у соцмережах.

"Так, щось дуже сильно рвануло в районі Берестейки/Сирця, біля посольства США сильно чути було з вібрацією", - пише журналістка Олена Сорока у Facebook.

"Ну і що то за KABUUUM щойно граахнув? Вокзал?", - питає Олекса Ярославцев.

У поліції Києва підтвердили "Радіо Свобода" отримання повідомленні про вибух у Шевченківському районі міста. "Надходив виклик, спеціальний наряд виїхав на місце для з’ясування обставин", - розповіли у прес-службі, але інших деталей не наводили.

Згодом у Відділі комунікації поліції Києва офіційно повідомили подробиці події. За даними правоохоронців, 21-річний хлопець підірвав себе на даху недобудованого корпусу психіатричної лікарні.

Виклик на спецлінію 102 про те, що в недобудованій будівлі на території парку "Кирилівський Гай" стався вибух, надійшов учора близько 23:00.

Поліція попередньо встановила, що на даху корпусу психіатричної лікарні в результаті вибуху невстановленого пристрою загинув місцевий житель 2000 року народження. Після проведення судово-медичної експертизи буде встановлено ​​остаточну причину смерті молодика.

На місці події працювали слідчо-оперативні групи поліції, вибухотехнічна служба, кінологи та лікарі.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство з додатковою кваліфікацією "самогубство") Кримінального кодексу України.

Киев Оперативный Facebook

У мережі також опублікували відео з місця події.

Вас також можуть зацікавити інші новини: