На Львівщині водій під наркотиками скоїв ДТП та втратив дружину / фото lv.npu.gov.ua

У селі Лагодів у Львівській області 27-річний місцевий житель під дією наркотиків сів за кермо ВАЗ-2109 ("Лада") і потрапив в аварію, в результаті якої загинула його дружина.

Як інформує сайт ГУ Нацполиции в області, ДТП сталася 4 травня приблизно о 22:00.

Читайте такожУ центрі Львова в готелі сталася пожежа (відео)

Відео дня

Попередньо встановлено, що водій автомобіля не впорався з керуванням та зіткнувся з деревом на узбіччі дороги. Його пасажирка, 32-річна дружина, від отриманих травм померла на місці події.

Правоохоронці встановлюють обставини аварії, проводять досудове розслідування. Хоча ще під час медичного огляду було встановлено, що чоловік керував транспортним засобом у стані наркотичного сп'яніння.

За фактом ДТП слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.3 ст. 2 86-1 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп'яніння) Кримінального кодексу України.

Санкція статті передбачає 5-10 років ув'язнення з позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Водія "Лади" вже затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України, суд має обрати йому запобіжний захід.

Новини Львівщини: що відомо