У львівську школу прийшов чоловік у жіночому одязі й намагався розбестити ученицю / скріншот

У Львові поліція розшукує чоловіка, який намагався розбестити ученицю 2-го класу у шкільному туалеті.

Про це повідомили у Facebook-спільноті "Голоско" та опублікували відповідне відео.

Зазначається, що у школу №43 у Львові потрапив невідомий чоловік, переодягнений у жіночий одяг.

"Чоловік зайшов до жіночого туалету та сказав дівчинці, яка там перебувала, роздягнутися, бо нібито він – лікарка. Дівчинки не було 20 хвилин, і вчителька пішла за нею. Чоловік злякався, відштовхнув педагога та втік", – йдеться у повідомленні.

Читайте такожЗаманив 6-річну дівчинку та змусив мастурбувати: в Одесі покарали педофілаЯк повідомила УНІАН речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, через цей інцидент до правоохоронців звернулася мама 7-річної дівчинки.

"За словами заявниці, невідомий чоловік, переодягнувшись у жіночий одяг, зайшов у шкільний туалет, коли там перебувала її донька, та намагався вчинити щодо дитини розпусні дії", – розповіла Добровольська.

За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 156 (Розбещення неповнолітніх) Кримінального кодексу України.

Правоохоронці встановлюють особу зловмисника та місце його перебування.

Нагадаємо, у грудні 2019 року Верховна Рада ухвалила закон, що доповнює Кримінально-виконавчий кодекс статтею "Єдиний реєстр осіб, засуджених за злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності малолітнього".

Це автоматизована електронна база даних про осіб, які вчинили насильство над дітьми. Також у ній міститься інформація про тих людей, судимість яких за такі злочини знята або погашена.

У січні 2021 року президент Володимир Зеленський підписав закон, а в четвер, 16 січня, документ набув чинності. Станом на кінець жовтня до списку вже потрапила 171 особа, яка скоїла сексуальні злочини проти неповнолітніх.

Вас також можуть зацікавити новини: