У ДТП постраждали діти / Фото прес-служба Нацполіції

У місті Рівне в результаті зіткнення маршрутного автобуса з двома автомобілями загинув водій легкового авто, семеро пасажирів отримали травми.

Про це повідомляється на сайті поліції Рівненської області.

Читайте такожУ Києві побилися водій з пішоходом: інцидент потрапив на відео

"Слідчі на місці події встановили, що водій автомобіля Geely CK, 22-річний житель, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з маршрутним таксі "Богдан" сполученням "Рівне - Здолбунів" під керуванням 32-річного жителя Радивилівського району. Від удару маршрутка зіткнулася з автомобілем Citroen Xsara Picasso, яким керував 35 - річний житель Рівного", - повідомили в поліції.

Фото прес-служба Нацполіції

Згідно з попередньою інформацією, водій автомобіля Geely здійснював маневр обгону легкового авто Citroen, перетинаючи суцільну лінію. Він загинув в результаті ДТП.

У салоні Geely також знаходилися три пасажири: 20-річна дружина водія, 48-річна жінка і 62-річний чоловік. Всіх госпіталізували з політравмами.

Також були травмовані четверо пасажирів маршрутного таксі: 20-річний житель Здолбунова і троє дітей 14, 6 і 4 років. Згідно з попереднім обстеженням, всі отримали закриті черепно-мозкові травми та забої та були госпіталізовані.

За фактом порушення правил безпеки дорожнього руху, яке спричинило смерть потерпілого, розпочато досудове розслідування за частиною 2 статті. 286 Кримінального кодексу України.

Попередня ДТП за участю маршрутки

16 жовтня 2020 року в Запоріжжі внаслідок ДТП перекинулося маршрутне таксі. Були госпіталізовані водій та двоє пасажирів.