В Харкові затримали банду на чолі з росіянином / фото поліція Харківської області

Бійці спецпідрозділу КОРД провели спецоперацію із затримання кримінального угруповання в Харкові. Останньою жертвою злочинців став 84-річний чоловік.

Про це повідомили у прес-службі поліції Харкова. 

Правоохоронці отримали інформацію про кримінальне угруповання, що скоює розбійні напади, представляючись поліцейськими. Їм вдалося вийти на слід членів банди та з’ясувати їм можливих наступних жертв.

Читайте такожҐвалтував та знущався: на Харківщині жінка пробачила кривднику, який тримав її у полоні

Першим у списку опинився 84-річний житель Харкова, який начебто мав певні заощадження. 

"Двері квартири пенсіонер відкрив зловмисникам сам, адже вони представились йому співробітниками поліції. Потрапивши до оселі,  спільники накинулись на чоловіка з кулаками, а щоб не кричав, скотчем заклеїли рот", - йдеться в повідомленні. 

В цей момент правоохоронці провели спецоперацію та затримали 4 членів кримінального угруповання, які мешкають в Харкові (їм 39, 38, 48 та 22 роки).

"Під час обшуку у них вилучено ніж, скотч, рукавиці, а також банківські картки потерпілого. Крім того, вилучено автомобіль, на якому пересувалися зловмисники", - сповістили в поліції.

В Харкові затримали банду на чолі з росіянином / фото поліція Харківської області

За інформацією слідства, організував злочинну групу 39-річний уродженець Росії, наразі мешканець Харківщини. Він неодноразово був судимий за розбої та наркотики. До "справи" залучив 3 спільників - одного з Харківщини і двох іноземців. Усі вони є у кримінальних базах поліції.

Серед інцидентів, до яких банду вважають причетною, - побиття та пограбування неповнолітнього харків'янина. Затриманим повідомили про підозру за ч.3 ст.187 (Розбій) Кримінального кодексу України. Причетність до інших схожих злочинів в регіоні встановлюють.

Вас також можуть зацікавити новини: