Українка танцювала під образливий трек і поплатилася / скриншот

Тік-Токерка з Рівненщини оскандалилася роликом, на якому радісно танцює під трек про "х*хлів" та "укр*пів".

Як повідомляє "Оперативний ЗСУ", українка виклала у соцмережу короткий ролик, на якому разом з подругою розважається під російський трек з текстом: "Мы стреляем по х*хлам. П*дары укр*пы, подставляйте ж*пы".

За лічені години скандальна блогерка стала "відомою" у Телеграм-спільнотах, а згодом до неї навідалися працівники СБУ. Після "профілактичної розмови" дівчина записала відео з вибаченнями.

За версією авторки скандального відео, трек їй запропонувала соцмережа. Вона нібито не усвідомлювала, що може образити цим роликом українців.

"Я не усвідомлювала, що даний звукозапис може образити честь та гідність громадян України, наших військовослужбовців, що захищають нас з вами. Я засуджую РФ, їхні злочинні дії, вбивства українського народу та тих представників інших держав, які допомагають нам жити надалі. Приношу свої найщиріші вибачення перед українським народом. Я зрозуміла свою вину повною мірою", - заявила дівчина.

Скандали щодо війни в Україні

Як повідомляв УНІАН, раніше українка, яка мешкає в Івано-Франківську, заявила, що Росія точно переможе та пояснила, що просто "думає реалістично". Однак позиція дівчини щодо війни різко змінилася, коли її прямий ефір став резонансним. За лічені години вона записала відеозвернення з вибаченнями. 

Згодом ще одна українка, яка перебуває в Івано-Франківську, заявила, що народитися в Україні - її найбільша помилка. Водночас Росію вона дуже любить, і мова країни-окупанта їй дається краще, ніж рідна.

За лічені години ця скандальна особа перепросила та розкаялася. За її словами, усі її заяви не відповідають дійсності. Насправді ж вона не любить Росію, не підтримує війну, а російською взагалі "говорила вперше".

Вас також можуть зацікавити новини: