В Броварах жінка поранила ножем свого цивільного чоловіка / Нацполіція

В місті Бровари Київської області повідомили про підозру жінці, яка нанесла ножове поранення своєму співмешканцю.

Про це повідомляється на сайті обласної поліції. Правоохоронці з’ясували, що того дня 36-річна жінка відпочивала біля озера з товаришами та вживала алкоголь. ЇЇ 55-річному співмешканцю це не сподобалося, тому він прийшов забрати жінку додому.

Співмешканці вирушили додому, однак між ними виникла сварка. Вже у будинку жінка взяла до рук ніж та вдарила свого цивільного чоловіка ним в живіт. Потерпілого госпіталізували.

Відео дня

Фігурантці справи повідомили про підозру за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Жінці загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років. Запобіжний захід обере суд. 

Читайте такожПід Києвом зловмисники напали з ножем на пасічника й викрали його автомобіль (відео)

Раніше повідомлялось, що у Дніпровському районі Києва невідомі посеред вулиці побили та застрелили чоловіка. На місці поліцейські виявили тіло чоловіка з травмами голови та тулубу, ймовірно, вогнепальними.

Попередньо встановлено, що на потерпілого скоїли напад невідомі, які побили та вистрелили в його бік, після чого втекли.

Наразі співробітники поліції продовжують працювати на місці та збирати інформацію, яка допоможе встановити обставини та осіб, причетних до злочину.