Він вимагав та отримував від місцевої підприємниці побори за безперешкодну торгівлю продуктами харчування / фото t.me/UkrzalInfo

В Одесі затримали посадовця "Укрзалізниці" за систематичне вимагання грошей від підприємниці, яка торгувала продуктами харчування в потягах та на вокзалах.

Про це повідомили у Головному управлінні Національної поліції в Одеській області.

Встановлено, що керівник одного з підрозділів регіональної філії "Одеська залізниця" пригрозив місцевій підприємниці всіляко перешкоджати або взагалі заборонити її торговельну діяльність, якщо вона щомісяця не сплачуватиме йому особисто 25 тис. грн.

Відео дня

"Він вимагав та отримував від місцевої підприємниці побори за безперешкодну торгівлю продуктами харчування в приміських потягах та на території вокзалів", - розповіли в управлінні.

Правопорушника затримали під час отримання чергового хабаря. Фігуранту повідомили про підозру в скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 368 (одержання службовою особою неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Такий злочин карається позбавленням волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. На час досудового розслідування підозрюваному обрали запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Раніше УНІАН вже повідомляв, що на Одещині п'яний водій на BMW врізався у стіну житлового будинку, є жертва.

Вас також можуть зацікавити новини: