В Одесі спритний шахрай за кілька годин ошукав шістьох громадян

В Одесі затримали чоловіка, який за кілька годин ошукав шістьох громадян.

"Поліцейські викрили 36-річного містянина, який ошукав шістьох громадян. Одесит так "плідно попрацював" в місцевих крамницях в період святкових покупок, що всього за кілька годин в його кишені опинилося шість смартфонів відвідувачів", - йдеться у повідомленні Головного управління Національної поліції в Одеській області.

Правоохоронці встановили, що правопорушник просив у жінок та чоловіків мобільні телефони, щоб начебто терміново зв’язатися з родиною, виправдовуючись, що його гаджет розрядився. Щойно чужий смартфон опинявся в руках зловмисника, він, ховаючись серед вітрин, непомітно виходив з торговельного закладу.

Відео дня

Поліцейські затримали правопорушника, коли одна з потерпілих, збагнувши, що її ошукали, одразу забила на сполох.

"Чоловік якраз прямував до чергової крамниці в пошуках наступної наживи. Він зізнався, що гаджети планував продати", - розповіли в управлінні.

У якості речових доказів правоохоронці вилучили у фігуранта все майно потерпілих. Йому повідомили про підозру в заволодінні чужим майном шляхом обману (шахрайство), вчиненому повторно (ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України).

Інциденти в Одесі: останні події

В Одесі під час конфлікту з пенсіонером чоловік вистрелив йому в око. Потерпілий госпіталізований. Поліцейські вилучили у стрілка зареєстровану на нього зброю та доставили його до територіального підрозділу поліції.

На Одещині поліція затримала чоловіка, який застрелив свою односельчанку. Він стверджує, що вистрілив у голову жінки, коли хвалився зброєю.

В Одеській області затримали чоловіка, який жорстоко вбив заступника директора школи та ховався у лісосмузі.