Поліцейські підозрюються у перевищенні службових повноважень / фото УНІАН

В Одесі судитимуть трьох поліцейських, які побили водія автомобіля.

Як повідомили УНІАН у прес-службі прокуратури Одеської області, прокуратура цього тижня направила до суду обвинувальний акт стосовно трьох поліцейських одного з відділів поліції, які підозрюються у перевищенні службових повноважень із застосуванням насильства (ч. 2 ст. 365 КК України).

Зазначається, що в серпні 2017 року правоохоронці, перебуваючи в складі екіпажу автопатруля, зупинили автомобіль і без жодних пояснень застосували до водія заходи фізичного впливу з використанням спецзасобів.

Відео дня

Читайте такожНа Запоріжжі чоловік вистрілив в ногу копу

Зокрема, поліцейські, не показавши службові посвідчення і не вказавши причину зупинки машини, почали в грубій формі вимагати документи у водія. Потім витягли водія і пасажира з машини, які при цьому опору співробітникам правоохоронних органів не чинили.

«Їм викрутили руки за спину і почали руками і ногами наносити удари по різних частинах тіла. В результаті, водій дістав тілесні ушкодження», - повідомили в прокуратурі.

Розслідування проводили слідчі територіального управління ДБР в Миколаєві за оперативного супроводу Одеського управління департаменту внутрішньої безпеки Нацполіції.