На Одещині зникла спортсменка / фото поліція Одеської області

Сьогодні в Одеській області під час марафону Odessa Ultra-Trial Kuyalnik зникла член збірної команди України з добового бігу Катерина Катющева.

Як повідомили в Головному управлінні Національної поліції в Одеській області, Усатовським відділенням поліції розшукується спортсменка, яка 13 червня брала участь у спортивному змаганні на території Куяльницького лиману.

Читайте такожВ Одесі завершили розбирати завали обваленої 4-поверхівки (фото)

Відео дня

Прикмети: волосся довге світле. Була одягнена: блакитні кросівки, кепка білого кольору, шорти і футболку. При собі мала рюкзак червоного кольору.

Громадян, які володіють будь-якою інформацією, просять звертатися в поліцію.

Зараз на місці працюють співробітники правоохоронних органів, ведуться пошуки Катющевої.

Як повідомив у соціальних мережах учасник марафону Ігор Мишко, є підозра, що молоду жінку викрали невідомі, які пересувалися на автомобілі.

«Учасників змагань прошу повідомити будь-яку інформацію про Катерину: де бачили її в останній, чи не було їй погано, чи бачили автомобіль з нею і тому подібне!», - написав Мишко.

За словами учасника марафону Дениса Соколова, жінка зникла на ділянці траси між фінішем і селом Іллінка, коли до закінчення шляху залишалося близько 20 км.

Він зазначає, що це складна ділянка, оскільки тут ускладнений повітрообмін, і водночас - дуже спекотно. Соколов не виключає, що спортсменці могло стати погано.

За деякими даними, 33-річна Катющева - уродженка Одеської області, бігла дистанцію близько 70 км.

У марафоні Odessa Ultra-Trial Kuyalnik беруть участь понад 100 спортсменів з усієї України.