Мотивом свого вчинку підлітки назвали помсту за інтимні стосунки дівчини із загиблим / pinterest.com

У місті Білгород-Дністровському Одеської області двоє неповнолітніх вбили громадянина Туреччини, після чого розчленували і закопали його тіло.

Як повідомили УНІАН у Білгород-Дністровському відділі поліції, про зникнення 68-річного іноземця, який орендував житло в Білгороді-Дністровському, 6 липня в поліцію повідомив його племінник.

Читайте такожВ Одесі з пострілами та погонею затримали членів етнічної банди (фото, відео)

Відео дня

Правоохоронці почали пошуки чоловіка. В ході оперативно-розшукових заходів вони оглянули квартиру, в якій проживав громадянин Туреччини, і виявили в ній сліди крові.

«Відпрацьовуючи коло спілкування зниклого, правоохоронці вийшли на слід тих, хто був причетний до його зникнення. Зловмисниками виявилися 17-річні жителі Білгород-Дністровського району - юнак і його подруга, у якої раніше були інтимні стосунки з потерпілим», - розповіли у відділі.

За даними слідства, підозрювані, ретельно підготувавшись, вночі через вікно проникли у квартиру чоловіка і вбили його.

«Щоб приховати сліди злочину, тіло розчленували ножем, розклали по сумках і закопали біля лиману, на околиці міста», - повідомили в поліції.

Як зазначається, вчора, 8 липня, підозрюваних затримали. Зараз вирішується питання про обрання їм запобіжного заходу. Мотивом свого вчинку «пара» називає помста за інтимні стосунки дівчини із загиблим.

Дії неповнолітніх слідчі кваліфікували за п.12 ч.2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. За скоєне їм загрожує від десяти до п'ятнадцяти років позбавлення волі або довічне ув'язнення.