Внаслідок вибуху загинули п'ятеро людей / фото УНІАН

Після вибуху у багатоповерхівці на столичних Позняках активізувалися шахраї, які розпочали збір коштів нібито для постраждалих мешканців.

Про це попередила спікер столичного управління ДСНС Світлана Водолага на сторінці у Facebook.

"На жаль, у наш час трапляються випадки, коли на людському горі наживаються інші... Наші психологи працюють на місці вибуху у житловому будинку по вул. С.Крушильницької 1/5, постійно надають психологічну допомогу постраждалим, в тому числі і дівчинці Анастасії, яка втратила у цій трагедії свою родину... Так ось, у соціальних мережах, час від часу, почали з'являтися пости з номерами карток для збору коштів для допомоги Насті!", - написала вона.

Відео дня
скріншот

За словами Водолаги, Анастасія не знає, хто займається збором коштів для неї. Спікер додала, що у рятувальників є номери всіх карток тих, хто дійсно допомагає дівчині.

Як повідомляв УНІАН, вранці 21 червня стався вибух будинку в Києві. Попередньо вибухнула газоповітряна суміш в дев'ятиповерховому житловому будинку за адресою: вул. Соломії Крушельницької, 1/5. В результаті вибуху зруйновано міжповерхові перекриття 4, 5, 6, 7 і 8 поверхів.

В результаті загинули п'ятеро людей.