Двоє постраждалих від вибуху у військовому гуртожитку на Чернігівщині перебувають у комі / facebook.com/desnaukr

Двоє постраждалих від вибуху у військовому гуртожитку, який стався 24 серпня в селищі Десна на Чернігівщині, перебувають у комі.

Про це УНІАН повідомили у навчальному центрі "Десна".

Згідно з інформацією, постраждала від вибуху цивільна дівчина впала у кому після операції, яку їй провели учора у військовому шпиталі.

Відео дня

"Її стан медики характеризують як тяжкий. Ще один військовий, що теж постраждав від вибуху, перебуває у медикаментозній комі", - розповіли у навчальному центрі.

Читайте такожПравоохоронці назвали попередню причину вибуху у військовому гуртожитку на Чернігівщині (фото)

Вибух на Чернігівщині: що відомо

  • 24 серпня в селищі Десна Козелецького району в гуртожитку для військовослужбовців контрактної служби пролунав вибух.
  • Внаслідок вибуху невідомого предмета (попередньо гранати РГД-5) загинув один військовослужбовець. Ще троє - двоє військовослужбовців та одна цивільна жінка - доставлені до госпіталю Деснянського гарнізону з пораненнями різного ступеня тяжкості.
  • Наразі поліція встановлює всі обставини, що призвели до вибуху. Криміналісти направили на дослідження зібрані речові докази, серед яких - уламки вибухового пристрою. Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство). Триває досудове розслідування.