Потерпілого чоловіка госпіталізували / dpchas.com.ua

В результаті вибуху гранати у Києві постраждали чоловік та його дружина.

Про це повідомляє прес-служба Нацполіції Києва.

Читайте такожТренування винищувачів чи вибух: жителів Білої Церкви наполохав дивний звук

Відео дня

Як зазначається, повідомлення про вибух у багатоповерхівці на вулиці Льва Ревуцького до поліції надійшло близько першої години. На місці події правоохоронці виявили 29-річних чоловіка та жінку з тілесними ушкодженнями різного ступеню. Потерпілого було госпіталізовано, а його дружині медичні працівники надали допомогу на місці.

За попередніми висновками експертів-вибухотехніків, внаслідок необережного поводження стався вибух гранати.

Працівники поліції встановили, що ввечері на сходовому майданчику будинку постраждалий разом з двома знайомими вживав алкогольні напої. Під час відпочинку він вирішив продемонструвати гранату та виніс з квартири бойовий припас. Чоловіки на підпитку стали бавитися небезпечним предметом та в якусь мить граната залишилися без чеки. Власник боєприпасу став ховати гранату, а інші чоловіки розбіглися. У цей момент з помешкання вийшла дружина потерпілого, яка в результаті вибуху отримала незначні поранення.  

Слідчим відділом Дарницького управління поліції відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення за ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв УНІАН, у Дарницькому районі Києва в одній із багатоповерхівок стався вибух. Вибух прогримів в під'їзді на 14 поверсі по вул. Ревуцького.