За кілька метрів від місця аварії водія наздогнали патрульні \ facebook.com/mvs.gov.ua

У центрі Луцька п’яний водій на добре освітленій вулиці збив пішохода. Машину на великій швидкості занесло на тротуар, по якому в той момент проходив 60-річний чоловік. Водій  після наїзду на людину намагався втекти.

За кілька метрів від місця аварії його наздогнали патрульні та випадкові перехожі. 

"Водія перевірили і на місці пригоди, і в наркодиспансері - він мав перевищену в шість разів норму алкоголю в крові", - зазначили в поліції.

Відео дня

60-річного перехожого  у вкрай важкому стані доправили у лікарню. Від удару автівки чоловіку  майже відірвало ногу і він втратив багато крові.

Читайте такожУ Луцьку п'яний водій збив на тротуарі єпископа: він помер у лікарні

Врятувати потерпілого медикам не вдалося. За кілька годин він помер. Як з’ясувалося, це відомий на Волині священник Олег Ведмеденко. Він був єпископом Волинським і Галицьким Української апостольської православної церкви. 

Водія затримали. Відомо, що він лучанин. Йому 22 роки. Хлопець раніше уже мав проблеми із законом через незаконну торгівлю і напад на працівників муніципальної варти, йдеться у сюжеті ТСН.

За ДТП у стані алкогольного сп’яніння водію загрожує до десяти років позбавлення волі. Запобіжний захід йому обиратимуть 16 листопада. Загиблого  священника поховають на території церкви, де він служив.

Вас також можуть зацікавити новини