Чоловік кинув на підлогу в банку муляж гранати / фото "Дніпро оперативний"

У Дніпрі затримали відвідувача, який прийшов до банку з "гранатою".

Як повідомляє "Днепр оперативный", боєприпас виявився несправжнім.

За даними видання, чоловік прийшов у банк і почав поводитися вкрай неадекватно: кричав, нецензурно висловлювався на адресу працівників банку.

Відео дня

Тоді на місце події приїхали співробітники охоронної фірми. Вони намагалися втихомирити відвідувача, але це не вдалося. Викликали поліцію.

Читайте такожВ Одесі чоловік погрожував підірвати гранату на території школи (відео)Коли ж приїхали поліцейські, чоловік дістав предмет, схожий на гранату, висмикнув чеку і кинув на підлогу. Однак граната виявилася муляжем.

На місце викликали слідчо-оперативну групу. Чоловіка затримали.

У поліції підтвердили, що конфлікт стався в одному з банків, а саме на проспекті Дмитра Яворницького в Центральному районі Дніпра, де відвідувач влаштував скандал. У чоловіка вилучили пластмасовий предмет, схожий на муляж гранати.

Зараз слідчі вирішують питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України.

Фото "Днепр оперативный"
Фото "Днепр оперативный"

Раніше в Києві двоє невідомих підірвали відділення "Ощадбанку". Вибухом винесло вітрину і частину відділення, а по вулиці полетіли гроші. Поліція затримала підозрюваних, а також розкрила подробиці.

Вас також можуть зацікавити новини: